Vi tilbyder

Vinduespudsning

Er det blevet lidt svært at se ud ad vinduerne? Men du har ikke selv tiden til at gøre noget ved det? Så står Vinduespudserservice til rådighed på Sydsjælland og Falster.

Vi tilbyder vinduespudsning til både privat og erhverv, med mulighed for at lave en fast aftale.

Vask af glastage

Det kan være svært at få vasket sit glastag, så hvorfor ikke lade os gøre det for dig? Hos Vinduespudserservice tilbyder vi en professionel behandling af dit glastag, så ovenlyset endnu engang kan skinne ind.

Vask af solceller

Hos vinduespudserservice tilbyder vi også rengøring af solceller på en sikker og ansvarlig måde. En rengøring af dine solceller giver dig ikke bare nogle flotte rene solceller, men kan også være med til at øge effektiviteten af dem.

solceller-vinduespudserservice-2023

rens af facadeskilte

Noget af det første en kunde ser er din facadeskiltning og i mange tilfælde bliver det set flere gange om dagen og potentielle fremtidige kunder. Så hvorfor ikke give dem et godt indtryk fra starten af?

Hos Vinduespudserservice giver vi din facadeskiltning en rengøring, der får dem til at skinne som dagen du fik dem.

Slibning og oliering af træterasse

Vi tilbyder også professionel rensning, slibning, oliering og imprægnering af din træterasse.

Ved at gennemføre disse behandlinger får du ikke blot en smuk og beskyttet træterasse, men det kan også bidrage til at forlænge terassens levetid.

16
20

Rens og behandling af fliser

Hos Vinduespudserservice tilbyder vi også omfattende fliseservice.

Den inkluderer skånsom rensning af fliser, effektiv algebehandling samt en holdbar imprægnering.

Med flisebehandling sikrer du ikke blot en pæn overflade, du beskytter også dine fliser mod algevækst og slid.

Algebehandlig af tage

I Vinduespudserservice tilbyder vi også professionel algebehandling til tage, der sikrer, at din tagflade forbliver ren og beskyttet mod skadelige alger.

Vores algebehandling er skånsom, men effektiv, og den fjerner ikke blot eksisterende alger, men forhindrer også deres fremtidige vækst. Med vores ekspertise kan du opretholde tagets udseende og forlænge dets levetid ved at beskytte det mod potentielle skader forårsaget af algeangreb.

IMG_1570